Tot el que se sap sobre el cas Millet
El cas Millet ha sacsejat Catalunya com un terratrèmol, amb rèpliques cada vegada més potents, fins esmicolar la confiança dels ciutadans cap a la societat civil i les institucions públiques. Aprofitant el seu poder i els seus contactes, convençuts de la seva impunitat, Fèlix Millet i Jordi Montull van apropiar-se, almenys, de 24 milions d'euros del Palau de la Música.
Després de mesos d'investigació periodística, aquest llibre treu ara a la llum episodis desconeguts de la trama ordida pel gran impostor del Palau, i dels seus socis en el delicte. És, a la vegada, una aproximació a la psicologia d'un personatge complex i també el dibuix de tots aquells que, sense ser còmplices directes del saqueig, van aplaudir Millet o van afavorir les seves arts delictives.
Teniu a les mans un relat escrit en calent, sobre una investigació judicial encara oberta i d'extrema complexitat. És un reportatge minuciós i revelador, una crònica de fets escandalosos, però documentats i provats amb testimonis i papers. Tot el que se sap fins ara --perquè tot no se sabrà.
El llibre té un apèndix documental que inclou els tres anònims que van alertar les autoritats sobre les activitats de Fèlix Millet, el primer d'ells enviat l'any 2002.
Jordi Panyella
Nascut a Barcelona el 1966, és llicenciat en Ciències de la Informació (UAB). Ha dedicat la seva carrera periodística a la premsa diària i ha col·laborat en publicacions no periòdiques, la ràdio i el món acadèmic. El 1986 va començar a treballar a El Punt Diari, primer a Girona i després com a corresponsal polític a Barcelona. L'any 1990 va aterrar a l'Avui, on ha escrit sempre a la secció de Societat, especialitzant-se en l'àrea de tribunals. El destí ha volgut que els dos diaris s'hagin fos en El Punt Avui. El seu lloc de treball a la redacció és ara a escassos deu metres de la porta del carrer; és a dir, a només deu metres de la notícia. Està casat i té dues filles.
Entrevista al programa Ànima del Canal33